På distans

Det kommer en dag när man måste ta ett steg tillbaka från sitt liv, sina vänner, sina hobbies, sin familj.

Vi är mitt i en sådan tid nu.

Med den massiva spridningen utav Covid-19 runt vår jord så har miljoner utav oss fått göra just detta; ändra vår liv, byta hobbies och hålla oss för oss själva.

Jag fick göra detta redan för knappt ett år sedan. Många gånger har jag velat skriva om det här, men ärligt talat så är det för komplext och jag har mått allt annat än bra det sista året för att kunna skriva en långre text på ett förståeligt sätt. Hela tanken med denna blogg var att beskriva hur vardagen är med ADHD, ge andra med ADHD en röst och ge alla som inte har ADHD en förståelse för oss med ADD/ADHD. Allt annat i mitt liv, tja detta var inte rätta plattformen för det.

Men ibland ger livet en fina, vackra druvor, och ibland får man kärnor.

Det är ungefär vad som hände mig för ett år sedan och hur mitt liv varit sedan dess. Min ADHD krockar med dessa kärnor på värsta tänkbara sätt och jag känner ihland inte igen mig själv. Nu försöker jag hitta ett sätt att hantera mig själv, lyssna på min kropp och min själ. Jag tar mig tillbaka, ett steg i taget, vilket naturligtvis är alldeles för långsamt för min smak. Men ibland är långsamt bättre än inget alls. Samtidigt försöker jag ändra en del utav mitt liv så att det passar resten utav mig. Jag har ocskå fått ta ett steg bort från familj och vänner för att inte våra relationer ska ta skada utav vem jag är nu.

Nästa post kommer handla om de kärnor jag fick för ett år sedan och varför jag håller distans till allt och alla.

2 reaktioner på ”På distans

  1. Anna

    Hej, min dotter har oxå ADHD och befinner sig i en fas nu som är riktigt dålig. Vi har varit inlagda för att hon själv velat det. hon känner att hon inte litar på sig själv. Nu har vi varit på permis, hon har tagit avstånd från sina vänner, de sa från sjukhuset, meningen med permis att du ska vara hemma, inte ränna på stan med dina kompisar, hon pustade ut och sa guuuud vad skönt, jag orkar verkligen inte med dom, jag orkar inte berätta och förklara mig. Så när ditt inlägg om din kroock med kärnorna kommer, skicka mig en kommentar så kommer jag in och läser. Kraaaam och hoppas att allt är så bra det bara kan vara med dig och livet ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s